PROGRAM DE PARTENERIAT

Fiti distribuitorul si ambasadorul nostru!

SUCCES COMUN

Relatia buna este cheia succesului comun si cu un program profesional putem ajuta companiile in gestionarea datelor de Resurse Umane. Alaturati-va retelei de parteneri de vanzari al Sistemului OTR pentru a crea un viitor digital mai bun!

DISTRIBUITOR

Cautam parteneri in distribuirea si recomandarea Sistemului OTR asigurand conditii avantajoase. Dacă aveti o retea de contacte in sectorul corporativ sau experienta in vanzari / consultanta software, lucrati in aprovizionare, sau dispuneti de o companie de distributie, atunci oferta noastra de parteneri este special pentru Dvs. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

N

CORECT

Comision exceptional

DURABIL

Colaborare pe termen lung

DE INCREDERE

Produs recunoscut

RECOMANDAT PENTRU:

  • Profesionisti cu contacte corporative
  • Distribuitori corporativi
  • Persoane cu experienta in domeniul vanzari software
  • Persoane care lucreaza in domeniul achizitii

INSCRIETI-VA ACUM PENTRU PROGRAMUL NOSTRU DE PARTENERIAT

FITI AMBASADORUL NOSTRU

Fiecare tehnologie inovatoare atunci poate sa aiba succes daca devine cunoscut. Cautam profeti, experti, jurnalisti profesionisti, bloggeri in tehnologie care formeaza, influenteaza comunitatea cu opiniile lor in domeniul fortelor de munca, HR, IT si digitalizare.

 

Daca va place instrumentul nostru revolutionar de digitalizare a HR si ati dori sa vorbiti, sa scrieti despre acesta, sau sa-i raspanditi reputatia, atunci fiti ambasadorul nostru!

Ba chiar! Asteptam ideile dvs. pentru o campanie de parteneriat si cooperare!

SA INTRAM IN CONTACT! 

Program de parteneriat – Sistemul OTR

Completati formularul dupa care colegul nostru va contacteaza!